Om oss

Din lokale trafikkskole i Oslo og Ås

Javid Trafikkskole

Bedriften ble etablert i 2021, har kun én trafikklærer, og det er meg selv foreløpig. Jeg har mye kjøreerfaring generelt. De siste fire årene har jeg jobbet som trafikklærer. Her hos oss tilbyr vi trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs, trafikant i mørket og teorikurs.

Min filosofi som trafikklærer er å være effektiv, ha eleven i fokus og tilby opplæring av høy kvalitet. Opplæring som fører til at du som elev har den beste sjansen til å bestå på første forsøk. For å få til dette er jeg avhengig av godt samarbeid med eleven.

Min visjon er at du som elev skal bli en trygg fører bak rattet, uten at det koster for mye samt at du består oppkjøring. Jeg tilbyr gratis bil til oppkjøring til elever som ikke har noen feil i teorien, i tillegg til elever som samarbeider godt med meg.

Vi tilbyr trafikkopplæring i hele Follo. Her kan vi ofte hente og bringe våre elever hvor de måtte ønske det. Avdelingen i Oslo ligger på Økern. Her tilbyr vi opplæring på bil med både manuelt gir og automatgir. Vi har lengre åpningstider for å hjelpe elever som er på jobb på dagtid samt at vi har åpent i helgen.

Hos oss kan vi tilby opplæring på Norsk, Engelsk og Farsi/Dari.

På tide å begynne på lappen?

Ta kontakt i dag!

Har du spørsmål angående vår føreropplæring? Ring oss i dag og snakk med oss!

Telefon

(+47) 41 55 23 48

Åpningstider

Man - fre: 07:00 - 19:00
Lør - søn: 08:00 - 19:00

E-post

javid5011@yahoo.no

Avd. Oslo

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

Avd. Ås

Moerveien 12, 1430 Ås

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle