Kurs og klasser

På tide med lappen?

Klasse B

Føreropplæring for bil med manuelt gir har sine fordeler. Da kan du kjøre bil med både manuell og automatisk girkasse. Skal du leie bil i utlandet er det ofte bare biler med manuelt gir å finne. Dette er noe som kan være lurt å tenke på.

På tide med lappen?

Klasse B Automat

De fleste velger å ta føreropplæring for bil med automatgir for å spare tid og penger. Det er viktig å merke seg at du ikke kan kjøre bil med manuelt gir om du tar opplæring og oppkjøring med bil med automatgir.

Våre kurs

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs er obligatorisk for alle under 25 år. Vi anbefaler også kurset for voksne over 25 år, for å gi deg en bedre forståelse av trafikkopplæringen. Dette vil igjen føre til at du på sikt sparer både tid og penger på føreropplæringen, og i tillegg forstår trafikkreglene bedre.

Våre kurs

Trafikant i mørket

Trafikant i mørket er obligatorisk for alle som ønsker å ta førerkort. På dette kurset skal du lære om trafikale farer i mørket, og hvordan håndtere situasjoner du får problemer med bilen samt hvordan du skal sikre deg selv og passasjerer.

Våre kurs

Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurset går over fire timer. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å ta førerkort, og  er ment å dekke kravet for hvordan du som bilfører skal håndtere ulykkessituasjoner enten du selv eller andre havner i.

På tide å begynne på lappen?

Ta kontakt i dag!

Har du spørsmål angående vår føreropplæring? Ring oss i dag og snakk med oss!

Telefon

(+47) 41 55 23 48

Åpningstider

Man - fre: 07:00 - 19:00
Lør - søn: 08:00 - 19:00

E-post

javid5011@yahoo.no

Avd. Oslo

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

Avd. Ås

Moerveien 12, 1430 Ås

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle